Diensten

Diensten

Voor onderhoud en reparatie, diagnose en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een gevarieerd aanbod van scherp geprijsde auto’s in diverse prijsklassen.
Kwaliteit, prijs en servicegericht staan bij ons hoog in het vaandel. Overtuig uzelf en kijk voor ons aanbod bij de occasions. Staat de auto die u zoekt er niet bij, dan zijn wij u graag van dienst bij het zoeken naar de door u gewenste auto in ons uitgebreide netwerk.

Trekhaak storing VAG

Foutcode C10E713; Vergrendelschuif , contactschakelaar , onderbroken circuit / defect /onwaarschijnlijk

Wij hebben de oplossing !
In plaats van een nieuwe wegklapbare trekhaak voor veel geld, nu klaar voor een bedrag van € 250,- inclusief BTW.
Vraag naar de mogelijkheden.

Schadeherstel

Ook voor schade aan uw auto staan wij graag voor u klaar. Wij streven ernaar om de schade aan uw auto vakkundig en efficiënt te herstellen. Met deskundig spuit- en uitdeukwerk zorgen wij ervoor dat uw schade vakkundig wordt hersteld voor een scherpe prijs.

Airco vullen

Voor een aircocontrole die bestaat uit een meting van temperatuur en systeemdrukken bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren altijd om 1x per 2 jaar een basiscontrole te laten uitvoeren. Doorstaat de airco deze basiscontrole niet, dan gaan we na overleg met u de airco legen, vacumeren en opnieuw vullen inclusief een UV-lekvloeistof. Twee weken later komt u terug voor de controle op sporen van de lekvloeistof. Wij kunnen bovenstaand voor u uitvoeren voor zowel het ‘oude’ (R134a) en nieuwere (R1234yf) koudemiddel.